BlueWaterLights LED-Lanternor

SBBB2-Color3-Color4-ColorAkterTop360º-Vit360º-Röd360º-Grön
FaktabladPriserLED-Introduktion

Extremt strömbesparande och långlivad LED-
teknologi förpackad i  lanternhus av högsta kvalitet.
BlueWaterLights - när endast det bästa är gott nog!

NYHET

Den kompletta seglingslanternan för masttoppen

4-Color-Lanterna
(SB-, BB-, Akter- och Ankar-lanterna i en)

Läs mer

BlueWaterLights i korthet

LED-teknologin öppnar nya möjligheter speciellt där starkt ljus behövs men lite energi står till förfogande - t ex. vid segling. Jämfört med en vanlig lanterna med en 25 W glödlampa är strömförbrukningen reducerad till ett minimum:

Strömförbrukning
vid 12 V

Vanlig lanterna
med 25 W
BlueWaterLights Besparing
Kombi-lanterna (SB/BB) 2,1 A ca 240 mA ca 88%
Ankarlanterna 2,1 A ca 230 mA ca 89%
Akterlanterna 2,1 A ca 175 mA ca 92%

Även vid extrema tester i vidriga förhållanden har lanternorna fungerat utan problem. De är helt vattentäta (IP67/68). Genom att använda HighPower-LED’s och ett konsekvent kylningsmanagement uppnår lanternorna en nautisk synbarhet på mer än 2 nm. Därmed är de lämpliga för båtar upp till 50 meters längd. Topplanternans nautiska synbarhet är mer än 3 nm och lämpar sig för båtar upp till 20 meters längd.

Vi är medvetna om att BlueWaterLights lanternor inte tillhör de billigare LED-lanternorna. Visionen var att utveckla och tillverka lanternor utan att göra några kompromisser. Vi är helt enkelt övertygade om att det är bättre att förpacka den extremt strömbesparande och långlivade LED-teknologin i lanternhus av högsta kvalitet, än att lanternorna går sönder pga. kompromisser med tillverkningskvaliteten och materialvalet.

Till klassiska yachter kan BlueWaterLights lanternor även fås i mässingsutförande.

För mer information samt priser om BlueWaterLights lanternor följ länkarna ovan. För beställning, kontakta Fredrik Decker AB.

* 3- & 4-Color ligger hos BSH för godkännande.